Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kana-ananaspata ja paistettua yrttiriisiä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kirvelillä maustettu riisi täydentää herkullisen kanapadan.

Ainekset

  • 4 broilerinkoipireittä
  • 1 prk ananasrenkaita
  • 1 rkl jauhettua currya
  • 1 prk kookosmaitoa
  • pala tuoretta chiliä
  • suolaa

Valmistusohje

Leikkaa koipireidet kahtia ja paista pinnat kuumalla pannulla, ilman rasvaa. Nosta palat kattilaan tai pataan ja paista myös ananasrenkaat ja nosta kanojen päälle.

Kuullota curry pannulla ja kaada kookosmaito ja säilykkeen ananasmehu mukaan. Kaada maito kattilaan ja huuhtaise pannu vedellä. Kaada myös huuhteluvesi kanojen päälle. Mausta chilipalalla ja suolalla ja hauduta ainakin kolme varttia. Tarjoa kana-ananaspata yrttiriisin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata