Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Uunissa paistettua kanaa timjamibulgurin ja vihannesten kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on helppoa ja hyvää arkiruokaa. Sekä kana että bulgur ovat suosittuja sekä lasten että aikuisten keskuudessa. Tarjoile mielellään tsatsikin tai guacamolen kera.

Neljälle

  • 4 kanankoipea
  • 2 dl bulguria
  • 4 dl kasvislientä
  • 1 tl timjamia
  • purjoa ja porkkanaa koristeluun
  • suolaa, pippuria
  • öljyä ja voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita kanankoivet uuninkestävään vuokaan. Penslaa oliiviöljyllä, mausta suolalla ja pippurilla. Paista uunissa 35 minuuttia.

2. Kuumenna kasvisliemi ja bulgur. kiehuvaksi Ota kattila liedeltä. Peitä kattila kannella ja anna kypsyä 20 minuuttia. Lisää timjami ja voinokare ennen tarjoilua.

3. Suikaloi vihannekset ja paista voissa pari minuuttia. Tarjoile kanan ja bulgurin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanaa