Rosmariinilla maustettua broilerinrintaa ja ananasriisiä
Ihana rosmariini antaa broilerille makua. Nauti värikkään riisin kanssa.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g broilerin rintafileitä
- suolaa
- rosmariinia
- voita
Keltainen ananasriisi
- 3 dl jasminriisiä
- 2 dl ananaspaloja
- 3 rkl öljyä
- 0,5 g sahramia
Valmistusohje
Leikkaa broilerinfileeseen onkalo ja täytä se rosmariinin lehdillä. Tunge lehtien sekaan voita ja mausta rinnat suolalla. Paista rinnat kypsiksi ja tarjoa ananasriisin kera.
Ananasriisi: Kuullota riisi ja ananaspalat öljyssä. Kaada ananasmehu ja puolisen litraa vettä kattilaan ja mausta suolalla ja sahramilla. Hauduta tovi keittäen, sekoita riisi ja anna hautua kypsäksi kannen alla, jälkilämmössä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku