Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Rosmariinilla maustettua broilerinrintaa ja ananasriisiä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ihana rosmariini antaa broilerille makua. Nauti värikkään riisin kanssa.

Ainekset

  • 600 g broilerin rintafileitä
  • suolaa
  • rosmariinia
  • voita

Keltainen ananasriisi

  • 3 dl jasminriisiä
  • 2 dl ananaspaloja
  • 3 rkl öljyä
  • 0,5 g sahramia

Valmistusohje

Leikkaa broilerinfileeseen onkalo ja täytä se rosmariinin lehdillä. Tunge lehtien sekaan voita ja mausta rinnat suolalla. Paista rinnat kypsiksi ja tarjoa ananasriisin kera.

Ananasriisi: Kuullota riisi ja ananaspalat öljyssä. Kaada ananasmehu ja puolisen litraa vettä kattilaan ja mausta suolalla ja sahramilla. Hauduta tovi keittäen, sekoita riisi ja anna hautua kypsäksi kannen alla, jälkilämmössä.

Tuoreimmat aiheesta

Broilerinfilee