Rosmariinilla maustettua broilerinrintaa ja ananasriisiä

Ihana rosmariini antaa broilerille makua. Nauti värikkään riisin kanssa.

Ainekset

  • 600 g broilerin rintafileitä
  • suolaa
  • rosmariinia
  • voita

Keltainen ananasriisi

  • 3 dl jasminriisiä
  • 2 dl ananaspaloja
  • 3 rkl öljyä
  • 0,5 g sahramia

Valmistusohje

Leikkaa broilerinfileeseen onkalo ja täytä se rosmariinin lehdillä. Tunge lehtien sekaan voita ja mausta rinnat suolalla. Paista rinnat kypsiksi ja tarjoa ananasriisin kera.

Ananasriisi: Kuullota riisi ja ananaspalat öljyssä. Kaada ananasmehu ja puolisen litraa vettä kattilaan ja mausta suolalla ja sahramilla. Hauduta tovi keittäen, sekoita riisi ja anna hautua kypsäksi kannen alla, jälkilämmössä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!