Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kana-tortillakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Saran ruokaisaan kanakeittoon leikataan ohuita tikkuja tortillaletuista. Kokeile mausteista reseptiä!

Neljälle

  • 1 1/2 l kanalientä
  • 1/2tl inkivääriä, raastettuna
  • 1 limen mehu
  • 1 dl moniviljariisiä
  • 1 kpl tortillalettuja, ohuiksi tikuiksi leikattuna
  • 1 rkl öljyä ripaus
  • paprikajauhetta
  • 2 kananrintapalaa grillattuna, kuutioituna
  • 1 avocado, kuutioituna
  • 1 nippu korianteria
  • 1 kevätsipuli, silputtuna
  • 1 1/2 dl edam-juustoraastetta (Arla)

Valmistusohje

Kaada kattilaan kanaliemi, inkivääri, limen mehu ja monivilja riisi. Anna aineiden keittyä noin 15 minuuttia.

Sillä välin laita ohuiksi leikatut tortillatikut leivinpaperoidulle pellile. Lorauta tikkujen päälle hieman öljyä ja ripaus paprikajauhetta.

Paista 175-asteisessa uunissa 8-10 minuuttia. Lopuksi kokoa keitto; laita kanakuutioita keittokulhon pohjalle, seuraavaksi avocado kuutiot ja silputtu kevätsipuli.

Kaada kuuma keittoliemi kulhoon ja koristele tortillatikuilla, koranterin lehdillä ja juustoraasteella.

Tuoreimmat aiheesta

Kanakeitto