Tämä yksikertainen ateria ihanaisen, haisevaisen, itkeväisen gongonzola-juuston kanssa ihastuttaa juhlavieraat ikihyviksi.
- Tee ensin pehmeä soffritto-pohja: lämmitä neitsytoliiviöljy isossa kastikepannussa ja paista sipuleita minuutin ajan tai kunnes ne ovat pehmeitä.
- Lisää rosmariininoksa ja ohuet kananrintapalat pannulle.
- Mausta suolalla ja pippurilla ja paista kananpaloja muutaman minuutin ajan molemmin puolin, kunnes ne ovat kokonaan paistuneita ja alkavat saada ruskeaa väriä.
- Lisää lopuksi valkoviini.
Kastike:
- Lämmitä neitsytoliiviöljy isossa kastikepannussa ja paista sipuleita minuutin ajan, tai kunnes ne ovat pehmeitä. Lisää kasvisliemi, suola ja pippuri ja anna hautua.
- Sekoita gorgonzola kunnes se on kokonaan sulanut kastikkeeseen.
- Laita kananrinnat lautaselle ja kaada kastike niiden päälle.
- Tarjoile heti.