Makaronilaatikko ilman uunia
Ihana päivällisruoka, jonka valmistat vartissa. Pastan kiehuessa ruskistat sienet, suikaloit kinkun ja raastat hieman juustoa. Sekoita kaikki herneiden kanssa. Valmista!
- Ruokavalio: Kananmunaton
Neljälle
- 4 annosta keitettyä pastaa
- 200 g herkkusieniä, hienonnettuina
- 125 g pakasteherneitä
- 8 viipaletta savukinkkua, suikaleina
- 1 dl kahvikermaa
- 2 dl juustoraastetta
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta.
2. Freesaa sienet margariinissa kevyesti ruskistetuiksi.
3. Sekoita sienet, vastakeitetty pasta, herneet ja kinkku. Mausta.
4. Kaada päälle kerma, kuumenna ja mausta. Tarjoile juustoraasteen kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa