Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanakeitto currylla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on kevyt keitto, jossa on paljon makua. Jos haluat keitosta täyteläisemmän, lisää hieman ruokakermaa.

Neljälle

  • 2 salottisipulia, hienonnettuina
  • 1 rkl currya
  • 3 rkl voita
  • 1 paprika, hienonnettu
  • 3 kanaliemikuutiota
  • n. 12 dl vettä
  • n. 5 dl puhdistettua, kypsää kananlihaa
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Hienonna sipulit, paista ne curryn kera voissa padassa. Lisää paprika.

2. Murusta mukaan liemikuutiot, lisää vesi. Keitä 10-15 minuuttia.

3. Lisää kananlihat, mausta ja kuumenna kiehuvaksi.

Tuoreimmat aiheesta

Kanakeitto