Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Minestronekeittoa kanalla

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on italialaista kotiruokaa parhaimmillaan. Jos haluat kasviskeiton, voit korvata kanan haluamillasi vihanneksilla, esimerkiksi sellerillä, herneillä tai palsternakalla.

Neljälle-kuudelle

  • noin 700 g kanapaloja
  • 2 kanaliemikuutiota
  • 1 ½ l vettä
  • suolaa
  • 8 maustepippuria
  • 1 keltasipuli
  • 8 mausteneilikkaa
  • 1 tl timjamia
  • 4 porkkanaa, paloina
  • 1 purjo, viipaleina
  • hienonnettua persiljaa
  • 2 dl pientä pastaa
  • raastettua parmesaanijuustoa

Valmistusohje

1. Laita kanapalat pataan, kaada päälle vesi ja suolaa. Kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto huolellisesti ja lisää liemikuutiot sekä mausteet. Neilikat pistelet kiinni sipuliin. Keitä 15 minuuttia.

2. Lisää vihannekset ja keitä 30 minuuttia. Laita pasta pataan loppua kohti. Nosta kanat padasta, irrota lihat luista ja laita lihat takaisin keittoon. Tarjoile höyryävän kuumana raastetun parmesaanin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Minestronekeitto