Minestronekeittoa kanalla
Tämä on italialaista kotiruokaa parhaimmillaan. Jos haluat kasviskeiton, voit korvata kanan haluamillasi vihanneksilla, esimerkiksi sellerillä, herneillä tai palsternakalla.
Neljälle-kuudelle
- noin 700 g kanapaloja
- 2 kanaliemikuutiota
- 1 ½ l vettä
- suolaa
- 8 maustepippuria
- 1 keltasipuli
- 8 mausteneilikkaa
- 1 tl timjamia
- 4 porkkanaa, paloina
- 1 purjo, viipaleina
- hienonnettua persiljaa
- 2 dl pientä pastaa
- raastettua parmesaanijuustoa
Valmistusohje
1. Laita kanapalat pataan, kaada päälle vesi ja suolaa. Kuumenna kiehuvaksi, kuori vaahto huolellisesti ja lisää liemikuutiot sekä mausteet. Neilikat pistelet kiinni sipuliin. Keitä 15 minuuttia.
2. Lisää vihannekset ja keitä 30 minuuttia. Laita pasta pataan loppua kohti. Nosta kanat padasta, irrota lihat luista ja laita lihat takaisin keittoon. Tarjoile höyryävän kuumana raastetun parmesaanin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku