Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Intialainen currykanakeitto

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vahva ja hyvä keitto, jota kelpaa tehdä isollekin joukolle. Sen maku vain paranee, jos se valmistetaan etukäteen ja lämmitetään tarjolle. Tarjoile vastaleivottua leipää ohessa.

Neljälle

  • 1 sipuli silppuna
  • 3 tl currya
  • 1 omena raastettuna
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 l kanalientä
  • 1 salaattisipuli siivuina
  • 1 porkkana silputtuna
  • 5-6 mustapippuria
  • 3-4 dl grillibroilerin lihaa
  • suolaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuullota currya voissa padassa. Sekoita joukkoon karkeasti raastettu omena. Ripota päälle jauho, sekoita ja kaada päälle kanaliemi, kiehauta sekoittaen.

2. Lisää vihannekset ja pippurit ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.

3. Mausta suolalla ja lisää broilerinliha pieninä paloina. Kuumenna ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Kanakeitto