Intialainen currykanakeitto

Vahva ja hyvä keitto, jota kelpaa tehdä isollekin joukolle. Sen maku vain paranee, jos se valmistetaan etukäteen ja lämmitetään tarjolle. Tarjoile vastaleivottua leipää ohessa.

Neljälle

  • 1 sipuli silppuna
  • 3 tl currya
  • 1 omena raastettuna
  • 2 rkl vehnäjauhoa
  • 1 l kanalientä
  • 1 salaattisipuli siivuina
  • 1 porkkana silputtuna
  • 5-6 mustapippuria
  • 3-4 dl grillibroilerin lihaa
  • suolaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuullota currya voissa padassa. Sekoita joukkoon karkeasti raastettu omena. Ripota päälle jauho, sekoita ja kaada päälle kanaliemi, kiehauta sekoittaen.

2. Lisää vihannekset ja pippurit ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.

3. Mausta suolalla ja lisää broilerinliha pieninä paloina. Kuumenna ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!