Kanakeitto pastalla
Tämä on hieman nopeampi kanakeittoversio valmiiksi grillatulla kanalla ja kanaliemikuutioilla.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 1 grillattu broileri
- 2 kanaliemikuutiota
- 1 l vettä
- 1 maustemitta timjamia
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 laakerinlehti
- 4 mustapippuria
- 2-3 viipaloitua porkkanaa
- 125 g pakasteherneitä
- 1 nippu hienonnettua persiljaa
- 2-3 dl pastaa, esim. farfalle
- 1 rkl oliiviöljyä
Valmistusohje
1. Irrota broilerista lihat ja paloittele ne.
2. Keitä vesi, lisää murustetut liemikuutiot sekä mausteet. Lisää myös porkkanat, valkosipuli ja pasta. Keitä kunnes pasta on lähes kypsää.
3. Lisää herneet ja kananliha, keitä vielä muutama minuutti. Kaada päälle oliiviöljy ja hienonnettu persilja ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä