Nopea kana-vihanneskeitto
Niin yksinkertaista, mutta niin hyvää! Voimista makua vielä nokareella helppoa aiolia: sekoita valmiiseen majoneesiin puristettu valkosipulinkynsi. Lisäksi hyvää leipää ja päivällinen on valmis.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Neljälle
- 3 kanaliemikuutiota
- 12 dl vettä
- 2 isoa porkkanaa siivuina
- 1 iso palsternakka siivuina
- 1 lohko juuriselleriä kuutioina
- 1 fenkolikerä siivuina
- 2 valkosipulinkynttä silputtuna
- 1 laakerinlehti
- 4 maustepippuria
- 1 grillattu broileri
Valmistusohje
1 nippu persiljaa silputtuna
1. Kiehauta kanaliemi, lisää vihannekset ja mausteet. Keitä hiljaa, kunnes vihannekset ovat sopivan pehmeitä.
3. Suikaloi broilerinliha hienosti. Lisää suikaleet keittoon ja kuumenna. Ripottele pinnalle persiljasilppua ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"