Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kananmunia eri täytteillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täytetyt munanpuolikkaat ovat aina suurmenestys. Leikkaa pohjasta pieni viipale niin ne pysyvät paremmin paikoillaan vadilla.

Kolmelle-neljälle

  • 6 kovaksi keitettyä kananmunaa
  • 1 prk punaista ja mustaa mätiä tai mädinkorviketta
  • 1 kevätsipuli
  • 2 munankeltuaista
  • 150 g pekonia
  • 1 rasia vihanneskrassia
  • 1 punasipuli
  • 1 prk sardelleja
  • 1 prk kapriksia
  • 1 prk oliiveja

Valmistusohje

1. Halkaise kovaksi keitetyt kananmunat.

2. Täyte 1: Punaista ja mustaa mätiä, hienonnettua kevätsipulia.

3. Täyte 2: Muussattua munankeltuaista, hienonnettua, rapeaksi paistettua pekonia sekä vihanneskrassia.

4. Täyte 3: Muussattua munankeltuaista, mätiä, punasipulia.

5. Täyte 4: Sardelleja, kapriksia, musta oliivi.

Tuoreimmat aiheesta

Munat