Petit choux

Tuulihattujen alkuperäisnimi petit choux tarkoittaa ”pieniä kaalinpäitä” ranskaksi, ja eivätkö vastapaistetut taikinapallerot näytäkin siltä? Osta valmista tuulihattutaikinaa. Muuntele täytettä maun ja lompakon mukaan: kuorittuja katkarapuja, suikaloitua lohta, muikunmätiä...

Kahdeksalle

  • 2 pkt tuulihattutaikina-aineksia

Täyte

  • 2 prk punaista mätiä
  • 3 dl kermaviiliä
  • 2 punasipulia, hienonnettuina
  • tilliä ja sitruunaa

Valmistusohje

1. Sekoita tuulihattutaikina ja paista tuulihattuja pakkauksen ohjeen mukaan, 2-3 kpl per ruokailija.

2. Täytä tuulihatut kermaviilillä, punasipulilla ja mädillä.

3. Koristele tillillä ja sitruunalla, tarjoile ne vastatäytettyinä.

Parhaat ruokaohjelmat