1. Sekoita tuulihattutaikina ja paista tuulihattuja pakkauksen ohjeen mukaan, 2-3 kpl per ruokailija.
2. Täytä tuulihatut kermaviilillä, punasipulilla ja mädillä.
3. Koristele tillillä ja sitruunalla, tarjoile ne vastatäytettyinä.
Tuulihattujen alkuperäisnimi petit choux tarkoittaa ”pieniä kaalinpäitä” ranskaksi, ja eivätkö vastapaistetut taikinapallerot näytäkin siltä? Osta valmista tuulihattutaikinaa. Muuntele täytettä maun ja lompakon mukaan: kuorittuja katkarapuja, suikaloitua lohta, muikunmätiä...
1. Sekoita tuulihattutaikina ja paista tuulihattuja pakkauksen ohjeen mukaan, 2-3 kpl per ruokailija.
2. Täytä tuulihatut kermaviilillä, punasipulilla ja mädillä.
3. Koristele tillillä ja sitruunalla, tarjoile ne vastatäytettyinä.