Kanapata, viinirypäleitä ja ananasta
Jos sinulla on siemenettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista. Voit tietysti käyttää purkkiananaksen sijaan tuoretta. Riisi sopii lisukkeeksi ruoan kanssa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 1,2 kg broilerinpaloja
- suolaa ja pippuria
- 2 tl currya
- 500 g viinirypäleitä
- 1 dl kermaa
- 1 paketti pekonia
- 1 purkki ananasrenkaita
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja currylla. Ruskista lihat ja siirrä ne pataan.
2. Purista puolet rypäleistä niin, että mehu valuu pataan. Lisää kerma. Keitä hiljaa kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia.
3. Halkaise loput rypäleet ja laita ne pataan keittämisen loppupuolella. Paista pekoni ja paista myös valutetut ananasrenkaat kevyesti. Laita pekoni ja ananas pataan päällimmäiseksi ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku