Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanapata, viinirypäleitä ja ananasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos sinulla on siemenettömiä viinirypäleitä, niitä ei tarvitse halkaista. Voit tietysti käyttää purkkiananaksen sijaan tuoretta. Riisi sopii lisukkeeksi ruoan kanssa.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 2 tl currya
  • 500 g viinirypäleitä
  • 1 dl kermaa
  • 1 paketti pekonia
  • 1 purkki ananasrenkaita
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Mausta broilerinpalat suolalla, pippurilla ja currylla. Ruskista lihat ja siirrä ne pataan.

2. Purista puolet rypäleistä niin, että mehu valuu pataan. Lisää kerma. Keitä hiljaa kypsäksi kannen alla noin 40 minuuttia.

3. Halkaise loput rypäleet ja laita ne pataan keittämisen loppupuolella. Paista pekoni ja paista myös valutetut ananasrenkaat kevyesti. Laita pekoni ja ananas pataan päällimmäiseksi ja tarjoile.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata