Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Patabroileri vihannesraasteen kera

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos haluat, että vihanneksissa ja omenassa on jäljellä hammastuntumaa, laita ne pataan kun vain pari minuuttia keittoaikaa on jäljellä.

Neljälle

  • 1 broileri, noin 1,3 kg
  • suolaa ja mustapippuria
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • 1 dl kanalientä
  • 1 iso vihreä omena
  • 3-4 porkkanaa
  • 1 iso purjo
  • ½ dl persiljasilppua
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Halkaise broileri. Mausta ja ruskista puolikkaat ympäriinsä voissa pannulla. Siirrä pataan.

2. Lisää rakuuna ja kanaliemi ja keitä hiljaa kannen alla kypsäksi, noin 40 minuuttia.

3. Kuori ja pilko omena. Raasta porkkanat karkeasti ja suikaloi purjo. Laita vihannekset ja omena pataan, kun 10 minuuttia tai vähemmän keittoaikaa on jäljellä. Sirottele persiljasilppu valmiin padan pinnalle.

Tuoreimmat aiheesta

Broileri