Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Eksoottinen broileripata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viinirypäleitä, banaaneja ja currya tekevät tavallisesta broilerista jännittävän, uuden ruokalajin.

Neljälle

  • 1 kg broilerin reisifileitä
  • 400 g vihreitä viinirypäleitä
  • 1 dl kermaa
  • 140 g pekonisuikaleita
  • 2 banaania
  • currya
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat, ruskista ne ympäriinsä voissa pannulla ja siirrä pataan. Halkaise rypäleet ja poista siemenet. Laita runsaat puolet niistä pataan. Keitä hiljaa kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Lisää kerma ja mausta currylla.

2. Paista pekoni kevyesti ja nosta pataan. Halkaise banaanit pitkittäin ja laita ne pataan ylimmäksi yhdessä loppujen rypäleiden kanssa. Tarjoile riisin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanapata