Eksoottinen broileripata

Viinirypäleitä, banaaneja ja currya tekevät tavallisesta broilerista jännittävän, uuden ruokalajin.

Neljälle

  • 1 kg broilerin reisifileitä
  • 400 g vihreitä viinirypäleitä
  • 1 dl kermaa
  • 140 g pekonisuikaleita
  • 2 banaania
  • currya
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihat, ruskista ne ympäriinsä voissa pannulla ja siirrä pataan. Halkaise rypäleet ja poista siemenet. Laita runsaat puolet niistä pataan. Keitä hiljaa kannen alla noin 35 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Lisää kerma ja mausta currylla.

2. Paista pekoni kevyesti ja nosta pataan. Halkaise banaanit pitkittäin ja laita ne pataan ylimmäksi yhdessä loppujen rypäleiden kanssa. Tarjoile riisin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!