Ruskista koipinuijat padassa ja lisää pilkottu sipuli, paprikat, kesäkurpitsa sekä mausteet joukkoon. Lisää jauhot ja anna niiden kypsyä hetken aikaa hyvin sekoittaen. Lisää kanaliemi sekä tomaattimurska ja hauduta uunissa tai liedellä kypsäsksi. Liedellä noin 30 minuuttia ja uunissa 160 asteessa 60 minuuttia.
Makuja
Kanapata
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Kanapata syntyy näppärästi joko liedellä paistamalla tai uunissa hauduttamalla. Kanapadan joukkoon voit myös lisätä mieleisiäsi makuja.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g broilerin koipinuijia
- 1 iso sipuli
- 2 paprikaa
- ½ kesäkurpitsa
- 2 dl maustettua tomaattimurskaa
- 6 dl kanalientä
- 4 laakerinlehteä
- 2 rkl vehnäjauhoa
- suolaa
- mustapippuria