Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lammasmurekkeella täytetyt paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Toisinaan on mukava laittaa ruokaa, jossa kaikki ainekset ovat yhdessä paketissa. Tarjoile hyvää leipää lisäksi.

Kuudelle

  • 400 g lammasjauhelihaa
  • 1 sipuli silputtuna
  • 1 valkosipulinkynsi silppuna
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 100 g herkkusieniä silppuna
  • 2 tomaattia kaltattuina
  • 1 dl riisiä
  • 1 tl timjamia
  • 1 tl basilikaa
  • 3 dl lihalientä
  • 6-8 paprikaa
  • parmesaaniraastetta

Valmistusohje

1. Paista jauhelihaa ja sipulisilppuja padassa öljyssä noin 5 minuuttia. Lisää muut ainekset, paitsi paprikat ja juusto ja keitä 20 minuuttia, kunnes riisi on pehmeää.

2. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa paprikoista kansi ja poista siemenet. Aseta pystyyn uunivuokaan, täytä murekeseoksella ja ripota päälle juusto. Paista kypsiksi uunissa noin 20 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt paprikat