1. Kuori ja kuutioi keitetty peruna, kuori ja viipaloi sipuli sekä kuutioi munakoiso ja kukkakaali. Pane peruna-, kukkakaali- ja munakoisokuutiot sekä sipuliviipaleet ja pinaatinlehdet kulhoon. Sekoita jogurtti, chili ja suola. Kääntele kastike kasvisten joukkoon. Kaikkein parhaiten sekoittaminen sujuu käsin.
2. Sekoita jauhot ja sooda. Lisää ne kasvisten joukkoon niin, että kasvisten ympärille muodostuu tahmea mutta kiinteä kuori. Kuumenna friteerausöljy ja tarkista lämpötila pienellä taikinanokareella. Kun taikinanokare nousee pintaan, öljy on riittävän kuumaa.
3. Nosta taikinakasviksista öljyyn nokareita, joiden koko on noin 2 rkl. Friteeraa nokareita öljyssä 3-4 minuuttia. Nosta nokareet reikäkauhalla ja jätä ne valumaan talouspaperin päälle.