1. Leikkaa leipäviipaleista reunat ja pane viipaleet viinietikkaan likoamaan. Pese perunat huolella. Mittaa kattilaan puolet suolaa ja puolet vettä ja keitä perunat pehmeiksi. Keitä vesi pois ja anna perunoiden kuivahtaa hetki lämpimällä levyllä ilman kantta.
2. Kuori valkosipulinkynnet. Hienonna kynnet huhmareessa kuminansiementen, paprikajauheen, cayennenpippurin ja kirvelin kanssa. Kaada seos tehosekoittimeen, lisää viinietikassa liotetut leipäviipaleet ja munankeltuaiset ja sekoita tasaiseksi.
3. Lämmitä öljy ja ½ dl vettä kädenlämpöiseksi. Vatkaa öljy leipäseokseen ensin tipoittain ja sitten ohuena nauhana koko ajan sekoittaen (kuten majoneesia valmistettaessa). Tarjoa perunat ja voimakkaanmakuinen kastike grillatun lihan kera.