Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kantarellitäytetty kalafilee

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ensisilmäyksellä oheinen ohje saattaa näyttää pitkältä ja monimutkaiselta, mutta älä pelästy, tämä on helpompi resepti kuin voisi olettaa. Kalaksi voit valita kuhaa, haukea tai turskaa, joko kaksi isompaa tai useita pienempiä.

Neljälle

  • 700 g kalafileetä
  • 1 l kantarelleja
  • 1 rkl voita
  • 1 nippu ruohosipulia
  • 1 ½ dl kuohukermaa
  • 1 muna
  • 1 dl vehnäjauhoa
  • ½ dl korppujauhoa
  • 2 rkl voita
  • suolaa ja valkopippuria

Tarjoiluun

  • keitettyä perunaa
  • sitruunalohkoja

Valmistusohje

[uusi linkki]

Tuoreimmat aiheesta

Kalafilee