1. Lusikoi soija ja öljyt muovipussiin. Pane reisifileet pussiin, kääntele ja anna marinoitua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia. Laita grillitikut likoamaan veteen.
2. Karamellisointiliemi: Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynsi pieneksi. Sulata sokeri paksupohjaisessa kasarissa ja anna tulla kullanruskeaksi. Sekoita sipulisilput joukkoon ja paista ne pehmeiksi ruskistamatta. Kaada joukkoon viinietikka ja kanaliemi. Keitä hiljaa ilman kantta 15 minuuttia. Lisää hunaja, suola ja sambal oelek. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta sillä karamelliseos.
3. Kääri reisifileet rullalle ja pujota grillivartaisiin. Grillaa vartaita 4-5 minuuttia puoleltaan. Penslaa karamellisointiliemellä grillauksen loppupuolella.