Kanavartaita munakoisomarinadissa
Munakoisolla maustetut vartaat tarjoillaan Tzazikin kanssa.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 4 rkl Saclà Saclá pesto Melanzanea
- 4 kanan rintafileetä
- 2 limettiä
- Tzatzikia dippaamiseen
- 12 puista varrasta
Valmistusohje
Lisää Pestokastike kulhoon. Leikkaa kanan rintafileet kolmeen suikalemaiseen osaan ja nosta ne pestokastikkeen joukkoon. Jätä kanat marinoitumaan ainakin tunniksi, varmistaen että fileet ovat pestokastikkeen peitossa. Liota puisia vartaita noin puolisen tuntia. Leikkaa limetit lohkoiksi.
Kun kanafileet ovat marinoituneet, pujota yksi kanafilee varrasta kohden. Asettele jokaisen vartaan päähän yksi limetti lohko.
Lämmitä paistinpannu ja paista kananpaloja noin 3-5, tai kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile Tzazikin kanssa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku