Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kanavartaita munakoisomarinadissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Munakoisolla maustetut vartaat tarjoillaan Tzazikin kanssa.

4 annosta

  • 4 rkl Saclà Saclá pesto Melanzanea
  • 4 kanan rintafileetä
  • 2 limettiä
  • Tzatzikia dippaamiseen
  • 12 puista varrasta

Valmistusohje

Lisää Pestokastike kulhoon. Leikkaa kanan rintafileet kolmeen suikalemaiseen osaan ja nosta ne pestokastikkeen joukkoon. Jätä kanat marinoitumaan ainakin tunniksi, varmistaen että fileet ovat pestokastikkeen peitossa. Liota puisia vartaita noin puolisen tuntia. Leikkaa limetit lohkoiksi.

Kun kanafileet ovat marinoituneet, pujota yksi kanafilee varrasta kohden. Asettele jokaisen vartaan päähän yksi limetti lohko.

Lämmitä paistinpannu ja paista kananpaloja noin 3-5, tai kunnes ne ovat kypsiä. Tarjoile Tzazikin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Kanavartaat