1. Sulata voi ja ota siitä talteen 2 rkl. Sekoita loppuun voisulaan 1 dl fariinisokeria. Levitä voi-sokeri seos n. 20x25 cm kokoiseen teräs- tai lasivuokaan. Lado päälle puolet paahtoleivistä.
2. Vatkaa kananmunat ja maito sekaisin keskenään ja mausta seos vaniljasokerilla. Kaada puolet seoksesta paahtoleipien päälle. Ripottele pinnalle 0,5 dl fariinisokeria, kaneli ja hasselpähkinät.
3. Lado päälle loput paahtoleivistä ja pirskottele päälle 2 rkl voisulaa. Kaada vuokaan loppu muna-maitoseos.
4. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Ripottele pinnalle pähkinöitä, marjoja, hedelmäpaloja ja viimeistele vaahterasiirapilla. Tarjoile jäätelön tai kermavaahdon kera.
Vinkki: voit lisätä paahtoleipäkerrosten väliin vaikkapa banaaniviipaleita, maistuu ihanalta!