Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Karitsanpotkaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Ainekset

  • 4 karitsanpotkaa
  • 2 sipulia
  • ½ kokonainen valkosipuli
  • 1 laakerinlehti
  • 1 kanelitanko
  • 10 mustapippuria
  • 2 dl punaviiniä
  • n. 8 dl lihalientä
  • tilkka rypsiöljyä
  • suolaa

Valmistusohje

Kuori ja pilko sipuli. Kuullota padassa puolikkaan valkosipulin kera. Lisää joukkoon punaviini ja lihaliemi. Lisää myös pienessä maustepussissa tai siivilässä laakerinlehti ja mustapippurit sekä kanelitanko. Ruskista potkat kevyesti pannulla ja mausta ne runsaalla suolalla. Lisää liemeen hautumaan. Hauduta potkia joko uunissa 170°c:ssa noin 3 tuntia tai hellalla miedolla lämmöllä noin 2,5-3 tuntia. Kun luu irtoaa helposti lihasta, ovat potkat valmiit.

Tuoreimmat aiheesta

Karitsaa