Laita karitsanjauheliha kulhoon ja hienonna joukkoon kevätsipuli ja valkosipulinkynnet. Paloittele paprika pieniksi kuutioiksi. Lisää cajunmauste, suola ja mustapippuri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Pyörittele tasakokoisia soikioita ja kypsennä pannulla oliiviöljyssä käännellen tai leivinpaperilla vuoratulla uunipellillä.
Valmista couscouslisäke.
Kiehauta vesi ja kasvisfondi. Sammuta levy ja lisää couscous. Anna seoksen seistä muutama minuutti. Sekoita jyvät irtonaisiksi. Leikkaa tomaatit ja kuorittu punasipuli pieniksi kuutioiksi. Hienonna minttu ja murusta fetajuusto. Sekoita muiden ainesten joukkoon.
Purista joukkoon limen mehu ja mausta rouhitulla mustapippurilla. Valuta joukkoon oliiviöljy. Lisää lopuksi oliivit kokonaisina tai viipaleina ja sekoita ainekset.
Tarkista maku. Tarjoa karitsakebakoiden seurana.