Kasvisfajitas
Monien illanistujaisten suosikki on helposti isommallekin joukolle valmistuva fajitas. Sami Garamin kasvisversio herkusta miellyttää varmasti kaikkia. Myös fajitojen kanssa tarjoiltavat salsa ja guacamole kannattaa valmistaa itse.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton
Ainekset
- 2 sipulia
- 2 paprikaa
- 1 pieni bataatti
- pala kesäkurpitsaa
- 1 tuore chili
- öljyä
- suolaa
- 8 viipaletta cheddar-juustoa
- 8 suurta tortillaa
- 1 jääsalaatti
Valmistusohje
Leikkaa sipuli, paprika, kesäkurpitsa ja bataatti suikaleiksi. Paista niitä pannulla niin, että ne alkavat saada väriä. Mausta chilillä ja suolalla ja anna vetäytyä hiljakseen kannen alla.
Kun nestettä on herunut riittävästi, täytä tortillat, aseta juustoviipale päälle ja nosta ne hetkeksi uuniin, jolloin juusto sulaa. Tarjoa mukana salsaa ja quagamolea.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka