Kasvisfajitas

Monien illanistujaisten suosikki on helposti isommallekin joukolle valmistuva fajitas. Sami Garamin kasvisversio herkusta miellyttää varmasti kaikkia. Myös fajitojen kanssa tarjoiltavat salsa ja guacamole kannattaa valmistaa itse.

Ainekset

  • 2 sipulia
  • 2 paprikaa
  • 1 pieni bataatti
  • pala kesäkurpitsaa
  • 1 tuore chili
  • öljyä
  • suolaa
  • 8 viipaletta cheddar-juustoa
  • 8 suurta tortillaa
  • 1 jääsalaatti

Valmistusohje

Leikkaa sipuli, paprika, kesäkurpitsa ja bataatti suikaleiksi. Paista niitä pannulla niin, että ne alkavat saada väriä. Mausta chilillä ja suolalla ja anna vetäytyä hiljakseen kannen alla.

Kun nestettä on herunut riittävästi, täytä tortillat, aseta juustoviipale päälle ja nosta ne hetkeksi uuniin, jolloin juusto sulaa. Tarjoa mukana salsaa ja quagamolea.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!