Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kasvispyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Halutessasi voit jättää munan pois ohjeesta. Kun ainekset leikataan todella pieniksi paloiksi, ne kypsyvät hetkessä ja maistuvat herkullisilta.

4 annosta

  • 6-8 perunaa
  • 2 porkkanaa
  • 1 lanttu
  • 1 palsternakka
  • 1 sipuli
  • soijaa
  • suolaa ja pippuria
  • voita paistamiseen
  • 4 munaa

Valmistusohje

1. Kuori ja kuutioi perunat ja muut juurekset. Kuori ja hienonna sipuli.

2. Paista perunakuutiot puolikypsiksi pienessä määrässä öljyä. Lisää muut juurekset ja sipuli ja mausta soijatilkalla, suolalla ja pippurilla.

3. Paista munat ja tarjoa pyttipannun kanssa. Lisukkeena maistuvat myös säilykepunajuuret.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu