Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Omenakyljykset ja currymuusi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Et tarvitse välttämättä tammilankkua, mutta näyttäähän se hyvältä!

Kolmelle

  • 3 porsaankyljystä
  • 200 g pieniä herkkusieniä
  • 1 iso omena viipaleina
  • 2 annosta perunasosetta
  • 1-2 tl currya
  • 1 munankeltuainen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan. Laita ne tammilankulle tai uunivuokaan.

2. Paista sieniä ja omenasiivuja pannulla ja nosta ne kyljysten viereen.

3. Tee perunasose ja mausta se currylla. Sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita kyljysten ympärille. Gratinoi, kunnes muusi on kauniin väristä.

Tuoreimmat aiheesta

Perunamuusi