Omenakyljykset ja currymuusi

Et tarvitse välttämättä tammilankkua, mutta näyttäähän se hyvältä!

Kolmelle

  • 3 porsaankyljystä
  • 200 g pieniä herkkusieniä
  • 1 iso omena viipaleina
  • 2 annosta perunasosetta
  • 1-2 tl currya
  • 1 munankeltuainen
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Mausta kyljykset ja paista niitä 3 minuuttia puoleltaan. Laita ne tammilankulle tai uunivuokaan.

2. Paista sieniä ja omenasiivuja pannulla ja nosta ne kyljysten viereen.

3. Tee perunasose ja mausta se currylla. Sekoita joukkoon keltuainen ja pursota tai lusikoi nokareita kyljysten ympärille. Gratinoi, kunnes muusi on kauniin väristä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!