Kaurapuuroa ja omenasosetta

Kaurapuuro on maailman parasta pikaruokaa! Saadaksesi tasaisen ja pehmeän puuron, hiutaleet pitää laittaa kylmään veteen ja sitten kuumentaa kiehuvaksi. Puuro on vuosisatojen ajan ollut päivän ensimmäinen ateria Pohjolassa, mutta se sopii myös hyvin välipalaksi.

Neljälle

  • 4 dl kaurahiutaleita
  • 9 dl vettä
  • 1 tl suolaa

Tarjoiluun

  • maitoa
  • omenasosetta, raakaraastettuja omenoita, rusinoita

Valmistusohje

1. Sekoita kaurahiutaleet, vesi ja suola kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 3 minuuttia. Sekoittele välillä.

2. Tarjoile puuro kylmän maidon kera. Omenasose, omenaraaste, rusinat tai hillo maistuvat hyvältä puuron kera.

Parhaat ruokaohjelmat