Katkarapu-melonisalaatti

Luovuus pääsee taas valloilleen keittiössä: salaatti tarjoillaan koverretussa meloninkuoressa!

Ainekset

  • 400 g katkarapuja
  • 1 hunajameloni
  • pala vesimelonia
  • hasselpähkinärouhetta

Marinadi

  • 3 rkl Rajamäen Valkoista Balsamicoa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 3 rkl appelsiinimehua
  • ripaus suolaa
  • ripaus valkopippuria

Valmistusohje

Sekoita marinadin aineet keskenään. Marinoi katkarapuja 15 minuuttia. Halkaise meloni ja koverra hedelmäliha pois kuoresta.

Kuutioi hunaja- ja vesimelonin hedelmäliha. Nostele katkaravut pois marinadista ja sekoita ne melonipalojen kanssa.

Tarjoa salaatti tyhjäksi koverretusta meloninkuoresta. Ripottele salaatin päälle pähkinärouhetta koristeeksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!