Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mäti-katkarapupasta

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä erittäin juhlava ruoka valmistu helposti ja nopeasti. Lisäksi se sopii mainiosti myös vieraille tarjottavaksi. Tarjoa lisänä rapeakuorista valkosipulileipää.

4 annosta

  • 500 g tuorepastaa
  • 4 dl kuorittuja katkarapuja
  • 1 prk punaista mätiä
  • 1 punasipuli
  • 1 prk kevytranskankermaa
  • 3 dl ruokakermaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta runsaassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.

2. Hienonna punasipuli. Kiehauta ranskankerma ja ruokakerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita joukkoon punasipuli, mäti ja katkaravut.

3. Sekoita juuri keitetty pasta kastikkeeseen. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapupasta