Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkarapumuhennos

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä muhennos sopii hyvin alkupalaksi tai kevyeksi lounaaksi. Kokeile myös uuniperunoiden täytteenä. Muhennoksen voit valmistaa etukäteen.

4 annosta

  • ½ kg katkarapuja kuorineen
  • 2 kovaksi keitettyä munaa
  • 1 punasipuli
  • 1-2 rkl majoneesia
  • suolaa, pippuria
  • tilliä
  • uusia perunoita

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna katkaravut. Hienonna myös munat ja punasipuli. Sekoita joukkoon majoneesi ja mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla. Anna seoksen vetäytyä hetki viileässä ennen tarjoilua.

2. Tarjoa muhennos kylmänä vastakeitettyjen uusien perunoiden kera.

3. Vinkki: Keitä katkaravunkuorista ja pienestä määrästä sipulia liemi. Liemen voit käyttää keiton tai kastikkeen pohjaksi.

Tuoreimmat aiheesta

Katkarapukastike