1. Liota papuja kylmässä vedessä yön yli. Pane pavut kattilaan, lisää puhdas vesi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla 40-60 minuuttia. Kaada vesi pois.
2. Kuori ja hienonna sipuli ja paloittele tomaatit. Vatkaa munat isossa kulhossa ja lisää joukkoon pavut, katkaravut, hienonnettu sipuli ja tomaattipalat. Mausta suolalla, mustapippurilla ja cayennepippurilla.
3. Kuumenna paistinpannulla tilkka maapähkinävoita keskilämpöiseksi. Kaada pannulle neljännes munakastaikinasta ja sekoita varovasti, kunnes taikina leviää tasaisesti ja hyytyy. Peitä paistinpannu kannella, keikauta munakas ylösalaisin kannen päälle ja liu'uta takaisin pannulle. Paista munakasta vielä minuutti ja kumoa suoraan lautaselle. Paista loput kolme munakasta samalla tavoin.