Katkaraputäytteiset wrapit

Wrapit maistuvat sellaisenaan alkuruokana. Voit myös leikata ne paloiksi ja tarjota pikkunaposteltavana. Wrapit voi myös kääriä tuorekelmuun ja ottaa mukaan piknikille.

4 annosta

  • 170 g katkarapuja
  • 2 rkl raastettua kurkkua
  • 1 tomaatti
  • ½ tl hienonnettua minttua
  • 1 salaattisipuli
  • 2 rkl maissia
  • ½ dl majoneesia
  • 1 tl tuoretta chiliä ohuina suikaleina
  • ½ tl hienonnettua tuoretta korianteria
  • 1 tl vastapuristettua limettimehua
  • 2 rkl ranskankermaa
  • ½ tl juustokuminaa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 keskikokoista tortillaa

Valmistusohje

1. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Raasta kurkku ja hienonna salaattisipuli.

2. Sekoita katkaravut, tomaatti, kurkku, sipuli, maissi, limettimehu, majoneesi ja ranskankerma. Mausta mintulla, chilillä, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.

3. Levitä täyte tortilloille ja kääri rulliksi. Pane rullat vadille saumakohta alaspäin. Anna vetäytyä jääkaapissa. Leikkaa halutessasi paloiksi ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.