Katkaraputäytteiset wrapit
Wrapit maistuvat sellaisenaan alkuruokana. Voit myös leikata ne paloiksi ja tarjota pikkunaposteltavana. Wrapit voi myös kääriä tuorekelmuun ja ottaa mukaan piknikille.
4 annosta
- 170 g katkarapuja
- 2 rkl raastettua kurkkua
- 1 tomaatti
- ½ tl hienonnettua minttua
- 1 salaattisipuli
- 2 rkl maissia
- ½ dl majoneesia
- 1 tl tuoretta chiliä ohuina suikaleina
- ½ tl hienonnettua tuoretta korianteria
- 1 tl vastapuristettua limettimehua
- 2 rkl ranskankermaa
- ½ tl juustokuminaa
- suolaa ja pippuria
- 4 keskikokoista tortillaa
Valmistusohje
1. Kalttaa, kuori ja hienonna tomaatti. Raasta kurkku ja hienonna salaattisipuli.
2. Sekoita katkaravut, tomaatti, kurkku, sipuli, maissi, limettimehu, majoneesi ja ranskankerma. Mausta mintulla, chilillä, korianterilla, juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
3. Levitä täyte tortilloille ja kääri rulliksi. Pane rullat vadille saumakohta alaspäin. Anna vetäytyä jääkaapissa. Leikkaa halutessasi paloiksi ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa