Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Katkaraputäytteiset tomaatit ja paprikat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tätä ei painontarkkailijankaan tarvitse kavahtaa. Kun katkarapuja on sitomassa ruokajogurtin ja majoneesin seos, tuloksena on kevyt mutta maukas pikkuherkku, joka on kaiken lisäksi helppotekoinen.

4 hengelle

  • 170 g kuorittuja katkarapuja
  • 1/2 nippu tilliä
  • 3/4 dl ruokajogurttia
  • 1 rkl kevytmajoneesia
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • 2 tomaattia
  • 2 paprikaa
  • 8 tl siianmätiä
  • tilliä
  • sitruunaviipaleita
  • salaatinlehtiä

Valmistusohje

1. Valuta katkaravut ja hienonna ne karkeasti. Hienonna tilli ja sekoita katkarapujen kanssa.Lisää jogurtti, majoneesi ja pippuri ja sekoita.

2. Huuhdo viihannekset ja puolita tomaatit ja paprikat. Poista siemenet ja sisäkalvot.

3. Täytä puolikkaat katkarapuseoksella. Laita kunkin päälle nokare mätiä ja koristele tillillä ja sitruunalla. Asettele tarjolle suikaloidun salaatin päälle vadille tai alkupalalautasille.

Tuoreimmat aiheesta

Täytetyt kasvikset