Katkaraputäytteiset tomaatit ja paprikat
Tätä ei painontarkkailijankaan tarvitse kavahtaa. Kun katkarapuja on sitomassa ruokajogurtin ja majoneesin seos, tuloksena on kevyt mutta maukas pikkuherkku, joka on kaiken lisäksi helppotekoinen.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
4 hengelle
- 170 g kuorittuja katkarapuja
- 1/2 nippu tilliä
- 3/4 dl ruokajogurttia
- 1 rkl kevytmajoneesia
- 1 maustemitta mustapippuria
- 2 tomaattia
- 2 paprikaa
- 8 tl siianmätiä
- tilliä
- sitruunaviipaleita
- salaatinlehtiä
Valmistusohje
1. Valuta katkaravut ja hienonna ne karkeasti. Hienonna tilli ja sekoita katkarapujen kanssa.Lisää jogurtti, majoneesi ja pippuri ja sekoita.
2. Huuhdo viihannekset ja puolita tomaatit ja paprikat. Poista siemenet ja sisäkalvot.
3. Täytä puolikkaat katkarapuseoksella. Laita kunkin päälle nokare mätiä ja koristele tillillä ja sitruunalla. Asettele tarjolle suikaloidun salaatin päälle vadille tai alkupalalautasille.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku