Sulata Kauramurotaikina-paketissa olevat kaksi levyä ja leikkaa kumpikin levy ohuiksi pitkiksi suikaleiksi. Pyöritä suikaleet tangoiksi, niihin saa jäädä hieman kierrettä. Paista pitkät suikaleet sellaisenaan leivinpaperin päällä 200-asteisessa uunissa 7–9 minuuttia.
Pätki osa tikuista annosmaljojen tai juomalasien pohjalle. Laita päälle kerros lakkoja. Valmista Kauramannapuuro pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää puuroon mantelilastut ja sokerit, jäähdytä.
Vatkaa sillä aikaa kerma erikseen vaahdoksi. Lisää 3 dl:aan jäähtynyttä puuroa kermavaahto varovasti sekoittaen. Jaa vaahtoa annoskulhoihin marjasurvoksen päälle. Koristele marjoin sekä keksitikuin.
Vinkki: Mausta lakat liköörillä, niin saat lisää makua.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy