Keitetty häränpihvi-kuskus
Sami Garam valmistaa eksoottisen, mutta helppotekoisen häränpihvi-kuskusin. Tämä on oiva valinta, vaikka viikonlopun vieraspöytään.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Laktoositon
Ainekset
- 600 g härän sisäfileetä
- 5 dl lihalientä
- suolaa ja pippuria
- 5 dl kuskus-ryynejä
- chiliöljyä
- persiljaa
- balsamicosiirappia
Valmistusohje
Leikkaa lihasta tasakokoisia, paksuja pihvejä. Kuumenna lihaliemi kattilassa voimakkaasti kiehuvaksi ja nosta pihvit sinne yksitellen, niin ettei kiehuminen lakkaa hetkeksikään.
Keitä pihvejä neljä minuuttia kannen alla ja nosta ne sitten vetäytymään foliopakettiin.
Kuullota kuskusia chiliöljyssä toisessa kattilassa ja kaada lihan keitinliemi päälle.
Anna hautua kunnes liemi on imeytynyt ryyneihin. Lisää silputtu persilja kuskusiin ja viimeistele annos tilkalla balsamicosiirappia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku