Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punapapusalaatti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Linsseistä ja pavuista saa maukkaan salaatin. Salaattikastike imeytyy niihin ja antaa erittäin hienon maun. Voit joko keittää pavut itse tai ostaa purkkipapuja. Tässä reseptissä on käytetty purkillinen punaisia papuja.

4 annosta

  • 1 purkki punaisia papuja
  • 1 hienonnettu punasipuli
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 3 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • vastajauhettua mustapippuria
  • 1 oksa tuoretta timjamia

Valmistusohje

1. Sekoita balsamiviinietikasta, öljystä, suolasta ja pippurista salaattikastike.

2. Hienonna punasipuli. Valuta neste pavuista ja huuhtele ne huolellisesti. Sekoita pavut ja sipuli.

3. Kaada kastike seoksen päälle ja anna imeytyä, mieluiten muutaman tunnin ajan. Sekoita salaattia muutaman kerran imeytymisen aikana. Koristele timjamin oksalla.

Tuoreimmat aiheesta

Papusalaatti