Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kesäpyttipannu

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kesäiseen pyttipannuun tarvitset keitettyjä uusia perunoita. Kun seuraavan kerran keität perunoita, keitä kaksinkertainen määrä ja säästä loput jääkaappiin. Seuraavasta ateriasta pääset vähällä vaivalla.

Ainekset

  • 4 hengelle

Raaka-aineet

  • 400 g kassleria (kypsää)
  • 150 g herkkusieniä
  • 1/2 nippua kevätsipulia tai salaattisipulia
  • 2 rkl voita
  • 8 dl keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
  • persiljasilppua
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

1. Kuutioi perunat ja kassler. Viipaloi herkkusienet. Silppua sipulit.

2. Kuullota herkkusieniä ja sipulisilppua voissa paistinpannussa muutama minuutti. Lisää kassler ja perunat ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Pyttipannu