Kesäpyttipannu

Kesäiseen pyttipannuun tarvitset keitettyjä uusia perunoita. Kun seuraavan kerran keität perunoita, keitä kaksinkertainen määrä ja säästä loput jääkaappiin. Seuraavasta ateriasta pääset vähällä vaivalla.

Ainekset

  • 4 hengelle

Raaka-aineet

  • 400 g kassleria (kypsää)
  • 150 g herkkusieniä
  • 1/2 nippua kevätsipulia tai salaattisipulia
  • 2 rkl voita
  • 8 dl keitettyjä, kylmiä uusia perunoita
  • persiljasilppua
  • suolaa ja valkopippuria myllystä

Valmistusohje

1. Kuutioi perunat ja kassler. Viipaloi herkkusienet. Silppua sipulit.

2. Kuullota herkkusieniä ja sipulisilppua voissa paistinpannussa muutama minuutti. Lisää kassler ja perunat ja sekoita. Mausta suolalla ja pippurilla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.