Mehevä maissikeitto

Kesämökillä, talvilomalla, purjeveneessä, opiskelija-asunnossa... Missä tahansa pienessä keittiössä tämä keitto on taattu menestys. Käytä säilykeperunoita, pakastettuja perunakuutioita tai kuutioi raakoja perunoita.

Neljälle

  • 150 g pekonia
  • 1 keltasipuli, viipaloituna
  • 1 l kanalientä
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 400 g perunakuutioita
  • 1 pieni prk maissia
  • suolaa ja vastajauhettua valkopippuria
  • timjamia

Valmistusohje

1. Kuutioi pekoni hienoksi, paista kattilassa hetki. Lisää sipuli ja hetken päästä liemi.

2. Lisää tomaattimurska ja perunat. Mausta. Keitä hiljalleen 10-15 minuuttia.

3. Lisää lopuksi maissit ja kuumenna keitto ennen tarjoilua.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!