Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Keväinen kasvismunakas

Julkaistu 08.04.2013 10:34

Resepti on kirjasta Bob Harper: Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

AINEKSET

  • vuokasprayta
  • Munaseosta (esim. miehille 5 valkuaista ja 1 keltuainen, naisille 3 valkuaista ja 1 keltuainen)
  • 0,6 dl pilkottuja tomaatteja
  • 0,6 dl pilkottua kesäkurpitsaa
  • 0,6 dl pilkottua punaista paprikaa
  • 1,2 dl pilkottua tuoretta pinaattia
  • 1 englantilainen täysjyvämuffini tai viipale täysjyväleipää,
  • paah­dettuna

Valmistusohje

OHJEET:

1. Suihkuta keskikokoiselle paistinpannulle ruokaöljyä. Esilämmitä keskilämmöllä.

2. Yhdistä munat ja kasvikset keskikokoisessa kulhossa.

3. Kaada seos pannulle ja kypsennä keskilämmöllä useita minuutteja välillä reunoja nostellen, jotta kananmuna pääsee valumaan pannulle.

Taita ja litistä lastalla.

4. Käännä kertaalleen ja kypsennä vielä minuutti.

5. Tarjoile paahdetun englantilaisen täysjyvämuffinin kera.

RAVINTOSISÄLTÖ:

5 + 1 = 308 kilokaloria, 32 g proteiinia, 33 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

3 + 1 = 274 kilokaloria, 24 g proteiinia, 33 g hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvismunakas