Punaisella currylla maustettua kanaa ja lehtikaalia
Suurin pudottaja -valmentaja Bob Harperin kirjasta löytyy monia herkullisia ja vähäkalorisia reseptivinkkejä!
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
AINEKSET
- ½ ruokalusikallista punaista currytahnaa
- 115 g luutonta ja nahatonta kananrintaa, leikattuna 2,5 cm kuutioiksi
- 1,2 dl kevytkookosmaitoa
- 1,2 dl pilkottua mangoa
- 4,8 dl pilkottua lehtikaalia
Valmistusohje
OHJEET:
1. Pane pieni kattila kuumenemaan keskilämmölle. Lisää currytahna ja kuumenna 1 minuutti.
2. Lisää joukkoon kanat ja sekoita. Ruskista 3 minuuttia välillä sekoittaen.
3. Lisää kookosmaito ja mango. Kiehauta, alenna sitten lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 6 minuuttia.
4. Lisää lehtikaali ja kypsennä, kunnes se pehmenee.
RAVINTOSISÄLTÖ:
363 kilokaloria, 34 g proteiinia, 26 hiilihydraatteja, 6 g rasvaa
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka