Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Punaisella currylla maustettua kanaa ja lehtikaalia

Julkaistu 23.04.2013 13:34

Suurin pudottaja -valmentaja Bob Harperin kirjasta löytyy monia herkullisia ja vähäkalorisia reseptivinkkejä!

AINEKSET

  • ½ ruokalusikallista punaista currytahnaa
  • 115 g luutonta ja nahatonta kananrintaa, leikattuna 2,5 cm kuutioiksi
  • 1,2 dl kevytkookosmaitoa
  • 1,2 dl pilkottua mangoa
  • 4,8 dl pilkottua lehtikaalia

Valmistusohje

OHJEET:

1. Pane pieni kattila kuumenemaan keskilämmölle. Lisää currytahna ja kuumenna 1 minuutti.

2. Lisää joukkoon kanat ja sekoita. Ruskista 3 minuuttia välillä sekoittaen.

3. Lisää kookosmaito ja mango. Kiehauta, alenna sitten lämpöä ja anna kiehua hiljalleen 6 minuuttia.

4. Lisää lehtikaali ja kypsennä, kunnes se pehmenee.

RAVINTOSISÄLTÖ:

363 kilokaloria, 34 g proteiinia, 26 hiilihydraatteja, 6 g rasvaa

Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.

Tuoreimmat aiheesta

Kanacurry