Yrteillä maustettu paahdettu kananrinta
Bob Harper ehdottaa usein kanakuutioita salaattien lisukkeiksi tai paahdettujen kasvisten oheen. Tämä ohje sopii oivasti niihin tarkoituksiin. Tätä kananrintaa kannattaa valmistaa joka viikonloppu laihdutusprosessin ensimmäisen kuukauden ajan.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
AINEKSET
- ½ ruokalusikallista tuoreita yrttejä (meiramia, oreganoa, persiljaa, ruohosipulia, timjamia jne.)
- 2 teelusikallista sitruunan mehua
- 1 teelusikallinen oliiviöljyä
- 140 grammaa luutonta, nahatonta kananrintaa
RAVINTOSISÄLTÖ
- 138 kilokaloria, 27 g proteiinia, 2,8 hiilihydraatteja, 1,5 g rasvaa
Valmistusohje
1. Esilämmitä uuni 175 asteeseen.
2. Sekoita pienessä kulhossa yrtit, sitruunamehu ja öljy.
3. Lisää kana ja valele sitä yrttiseoksella.
4. Aseta uunivuokaan ja kypsennä 12–15 minuuttia, kunnes kana ei enää ole vaaleanpunaista keskeltä.
Resepti on Bob Harperin kirjasta Suurin pudottaja - laihtumisen säännöt.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka