Keväiset kirjolohirullat
Julkaistu
Valitse joko kirjolahta tai silakkaa, rullaa kalaviipaleet, marinoi ja nauti!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g kirjolohta fileenä
- 2 tl suolaa
- tilliä
- 1 pieni punasipuli renkaina
Marinadi
- 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
- 1,5 dl vettä
- 1 tl suolaa
- 1 tl kokonaisia roseepippureita
- tilliä
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Rullaa viipaleet.
Lado rullat uunivuokaan ja ripottele päälle punasipulirenkaita. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi rullien päälle.
Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä rullat liemessään.
Samalla ohjeella voit valmistuvat myös silakkarullat.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka