Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Keväiset kirjolohirullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Valitse joko kirjolahta tai silakkaa, rullaa kalaviipaleet, marinoi ja nauti!

Ainekset

  • 500 g kirjolohta fileenä
  • 2 tl suolaa
  • tilliä
  • 1 pieni punasipuli renkaina

Marinadi

  • 1,5 dl Rajamäen Maustettua Väkiviinaetikkaa
  • 1,5 dl vettä
  • 1 tl suolaa
  • 1 tl kokonaisia roseepippureita
  • tilliä

Valmistusohje

Reseptin tarjoaa:

Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Mausta viipaleet suolalla ja hienonnetulla tillillä. Rullaa viipaleet.

Lado rullat uunivuokaan ja ripottele päälle punasipulirenkaita. Sekoita marinadin aineet ja kaada marinadi rullien päälle.

Kypsennä 200 asteessa noin 10 minuuttia. Jäähdytä rullat liemessään.

Samalla ohjeella voit valmistuvat myös silakkarullat.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat