Kirjolohirullat
Julkaistu
Viikottainen kala-annos nautitaan ihanana rullana!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g kirjolohta fileenä
- 3 dl vettä
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 3 tl suolaa
Mausteliemi
- 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
- 3 dl vettä
- 2 tl suolaa
- 4 valkosipulinkynttä murskattuna
- 1 punasipuli
- tilliä
Valmistusohje
Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet väljästi laakeaan astiaan. Sekoita vedestä, etikasta sekä suolasta liemi ja kaada se kalaviipaleiden päälle.
Anna maustua yön yli. Valuta liemi pois ja kääri viipaleet rulliksi.
Sekoita mausteliemen aineet ja kaada liemi rullien päälle. Ripottele pinnalle punasipulirenkaita.
Kirjolohirullat ovat valmiita seuraavana päivänä. Koristele tillillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka