Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kirjolohirullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Viikottainen kala-annos nautitaan ihanana rullana!

Ainekset

  • 500 g kirjolohta fileenä
  • 3 dl vettä
  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 3 tl suolaa

Mausteliemi

  • 1 dl Rajamäen Mausteista etikkaa
  • 3 dl vettä
  • 2 tl suolaa
  • 4 valkosipulinkynttä murskattuna
  • 1 punasipuli
  • tilliä

Valmistusohje

Leikkaa filee vinottain ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet väljästi laakeaan astiaan. Sekoita vedestä, etikasta sekä suolasta liemi ja kaada se kalaviipaleiden päälle.

Anna maustua yön yli. Valuta liemi pois ja kääri viipaleet rulliksi.

Sekoita mausteliemen aineet ja kaada liemi rullien päälle. Ripottele pinnalle punasipulirenkaita.

Kirjolohirullat ovat valmiita seuraavana päivänä. Koristele tillillä.

Tuoreimmat aiheesta

Lohirullat