Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kiinalaiset kevätrullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Hanki rulla valmista kevätrullataikinaa - seuraavaksi oletkin jo kokeilemassa tätä reseptiä!

Neljälle

  • 1 pkt kevätrullataikinaa
  • 200 g sianjauhelihaa
  • 10 katkarapua
  • ½ purjo
  • 1 porkkana
  • 1 dl hienonnettuja bambunversoja
  • 2 tl kiinalaista soijaa
  • 2 tl seesamiöljyä
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
  • öljyä paistamiseen
  • öljyä friteeraukseen

Tarjoiluun

  • hapanimeläkastiketta
  • seesaminsiemeniä

Valmistusohje

1. Puhdista porkkana ja purjo, kuori porkkana. Suikaloi purjo ja porkkana, hienonna katkaravut ja bambunversot. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa. Paista jauheliha ja muussaa se haarukalla rakeiseksi. Lisää porkkana, purjo ja bambu pannuun, purista mukaan valkosipuli. Lisää katkaravut ja mausta soijalla, seesamiöljyllä ja pippurilla.

2. Avaa kevätrullataikinapakkaus. Säilytä taikinaa kosteiden pyyhkeiden välissä jottei se kuivu. Levitä täyte taikina-arkeille, käännä sivut täytteen päälle ja liimaa reunat kiinni vedellä.

3. Kuumenna öljy 190 asteeseen friteerauskeittimessä. Friteeraa kevätrullat kullanruskeiksi, tarjoile hapanimeläkastikkeen ja seesaminsiementen kera.

Tuoreimmat aiheesta

Kevätkääryleet