Kuori ja pilko porkkanat julienneiksi eli tulitikkumaisiksi suikaleiksi. Huuhtele ja leikkaa purjo renkaiksi. Hienonna kevät -ja valkosipulit. Sekoita kaikki aineet kulhossa ja mausta oman maun mukaan soijalla, suolalla, pippurilla ja oliiviöljyllä. Laita kaikkiin kääryleisiin täytettä siten, että jokaiseen tulee yksi scampinpyrstö. Kääri pakkauksen ohjeen mukaisesti. Kuumenna rypsiöljy kattilassa noin 160 asteiseksi ja friteeraa kääryleet kullanruskeiksi.
Makuja
Scampinpyrstökääryleet ja seesamimajoneesi
Julkaistu 18.02.2013 00:00
Ainekset
- kevätkäärylelehtiä
- 8–12 scampinpyrstöä
- 2 porkkanaa
- 1 purjo
- 2 kevätsipulia
- 2 valkosipulinkynttä
- soijaa
- suolaa
- pippuria
- oliiviöljyä
- rypsiöljyä friteeraukseen