1. Keitä fileitä kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia. Nosta ne jäähtymään ja leikkaa sitten suikaleiksi. Kuori ja silppua kaikki sipulit hienoksi, kuullota silput voissa. Suikaloi kaali ja pane pannulle sipulisilpun seuraan vähäksi aikaa. Kuori ja kuutioi omenat ja porkkana pieneksi ja lisää sipuli-kaaliseokseen. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Kuumenna uuni 175 asteeseen. Levitä työpöydälle yksi taikina-arkki kerrallaan. Sivele munalla ja nosta toinen arkki päälle. Nosta toiseen reunaan vihannestäytettä ja laita päälle fileesuikale. Kääri tiukaksi rullaksi ja aseta liitoskohta alaspäin leivinpaperilla päällystettyyn uunivuokaan. Jatka samoin 7 seuraavan kääryleen kanssa.
3. Voitele kääryleet munalla ja paista niitä uunissa 8 minuuttia, tai kunnes ne ovat kauniin värisiä. Tarjoile teriyakikastikkeen kera.