Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Keventäjän parempi pizzapohja

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Täytä pizzapohja mielesi mukaan. Valmiista pizzasta riittää annoksia 8 kpl. Energiapitoisuus: 107 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta <a href="http://keventajat.fi/">keventajat.fi</a>.

Ainekset

  • 1.5 dl vettä
  • 25 g hiivaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl suolaa
  • 0.25 tl sokeria
  • 2 dl Sunnuntai täysjyvävehnäjauhoja
  • 0.5 dl ruisjauhoja
  • 1 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja

Valmistusohje

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.

Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri.

Alusta jauhot joukkoon erissä.

Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla.

Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.

Kuumenna uuni 250 asteeseen.

Vaivaa noussutta taikinaa alustalla hetki.

Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja aseta levy leivinpaperin päälle uunipellille.

Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta.

Tuoreimmat aiheesta

Pizza