Keventäjän parempi pizzapohja
Täytä pizzapohja mielesi mukaan. Valmiista pizzasta riittää annoksia 8 kpl. Energiapitoisuus: 107 kcal/annos. Resepti on Keventäjät-palvelun laajasta valikoimasta. Lisää maistuvia ja kevyitä reseptejä sekä tietoa painonhallinnasta löydät osoitteesta keventajat.fi.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 1.5 dl vettä
- 25 g hiivaa
- 1 rkl oliiviöljyä
- 1 tl suolaa
- 0.25 tl sokeria
- 2 dl Sunnuntai täysjyvävehnäjauhoja
- 0.5 dl ruisjauhoja
- 1 dl Sunnuntai erikoisvehnäjauhoja
Valmistusohje
Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi. Murenna hiiva joukkoon.
Lisää oliiviöljy, suola ja sokeri.
Alusta jauhot joukkoon erissä.
Vaivaa taikina notkeaksi jauhotetulla alustalla.
Anna taikinan nousta kulhossa liinalla peitettynä noin 30 minuuttia.
Kuumenna uuni 250 asteeseen.
Vaivaa noussutta taikinaa alustalla hetki.
Kauli taikina pyöreäksi levyksi ja aseta levy leivinpaperin päälle uunipellille.
Taivuta ulkoreunaa sisäänpäin koko matkalta.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku